top of page
  • Forfatterens bildeVictoria Vendela

Kjoler til bryllup - hjelp, jeg skal i 4 stk i år!

annonse


Venner og slekt gifter seg som aldri før, og det resulterer i at jeg skal i hele 4 bryllup over de neste månedene. Det er selvfølgelig veldig hyggelig, men det gjør at jeg trenger noe litt fint å ha på meg. Alltid en utfordring!


I fjor brukte jeg denne kjolen fra By Timo i to forskjellige bryllup, og den er fortsatt veldig fin. Så det er en mulighet at jeg bruker den i ett av bryllupene iallfall, men siden de bryllupene jeg skal i nå er med flere av de samme personene, ønsker jeg jo litt variasjon i antrekk.

Den er helt utsolgt nå, og det var så vidt jeg fikk tak i den i fjor!


Jeg sier ikke nei til en unnskyldning til å kjøpe nye kjoler, men det er bare det at det var mye vanskeligere enn jeg så for meg. Det finnes jo vanvittig mange fine kjoler der ute, men så skal det også være riktig farge, riktig form og fasong til meg, og ja, det må være en kjole jeg trives i, rett og slett. Jeg er for eksempel ikke så glad i veldig ettersittende kjoler som klynger seg inntil hver form og valk jeg har. Favorittfasongen er den som fremhever midjen min for så å gå utover (er det A-form det kalles?) og så liker jeg at det er litt "struktur" i kjolen, altså ikke vanlig bomullskjole uten "kanter". Litt vanskelig å forklare, men noen skjønner kanskje hva jeg mener.

Så synes jeg også det er en fordel om kjolen har litt ermer siden jeg fryser ganske lett, og så gjør det at man ikke trenger å tenke på å ha noe over kjolen. Finnes det noe vanskeligere enn å finne en cardigan eller jakke som er fin til kjole? Ofte ødelegger det antrekket - det er iallfall sjelden det forbedrer antrekket. I tillegg må jeg også tenke på lengden på kjolen - når jeg er såpass lav som jeg er (1.55), er det ekstra utfordrende å finne riktig kjole. Hvis kjolen er lang på modellen, som ofte er 170-190 cm, så er den altfor lang for meg. Type kan-ikke-reddes-med-hæler-engang-for-lang. Så jeg må sikte på kjoler som er mer mellomlang på modellen, om jeg ønsker en lang kjole. En kortere kjole går også bra (jeg hadde det i to bryllup i fjor), men jeg synes lang kjole passer veldig fint i bryllup.


Jeg har faktisk bestilt meg fire stk (men jeg er forberedt på å sende tilbake om det ikke er perfect match), så jeg er veldig spent på hvordan disse er i virkeligheten.


Første kjole ut er denne fra Bubbleroom (link HER).

 Play video GODDIVA Floral Flutter Tiered Midi Dress Blush

Denne har jeg høye forventninger til - jeg elsker hvordan den ser ut på bildene! Rosa er favorittfargen min å ha på meg, så jeg liker så klart at den er rosa, og så tror jeg at lengden vil passe meg ganske bra. Kanskje den når meg til anklene. Liker også veldig godt at den har litt stoff over skuldrene/overarmene, så man ikke føler seg så naken. Prisen var heller ikke så verst, med rabattkode kostet den meg 934 kr.


Denne kjolen har jeg ikke bestilt, men jeg så at de hadde akkurat samme kjole, bare i denne fine blågrønne fargen. Så hvis den rosa kjolen er perfekt og jeg ikke finner noe annet, kan jeg eventuelt kjøpe denne også! Jeg synes fargen er kjempefin, men den rosa er finest.

GODDIVA Floral Flutter Tiered Midi Dress Air Force Blue

Så har jeg bestilt denne nydelige kjolen fra By Timo (link HER). Jeg har ikke sett den i virkeligheten, så jeg er litt usikker på fargen. Man skal jo ikke bruke rødt i bryllup (med mindre man ønsker å komme med et bold statement om brudgommen), men det er jo ikke sikkert at denne er så rød i virkeligheten? Ettersom den er hvit-blomstrete blir inntrykket mer rosa - ser jeg for meg iallfall. Men det må jeg bare se an når jeg får den.

ByTimo Poplin Belted Dress Red Blossom

Jeg synes den er sykt fin uansett, så jeg er jo fristet til å beholde den om jeg liker den på meg, men kanskje det er dumt å beholde en så dyr kjole jeg ikke kan bruke i bryllup? Prislappen er på 2800 kr, så den koster jo litt. Er i hvert fall veldig spent!


Og så har vi den dyreste kjolen - fra Ravn Ravn fra Miinto (link HER), med en prislapp på 3200 kr.

RAVN RAVN Jessica Dress - White Print

Jeg så en norsk jente på TikTok ha på seg denne, og jeg ble helt frelst! Den var altså så nydelig på henne - eller kanskje det bare var at jenta var nydelig i seg selv, men jeg fikk uansett lyst på kjolen. Den ser kanskje ikke så "spesiell" ut - til å være så dyr, mener jeg. Så er den verdt prisen? Jeg føler ikke at jeg klarer å avgjøre det før jeg prøver den på. Om jeg føler meg som en million dollar, vil jeg beholde den. Om jeg føler at den bare er helt ok, da sender jeg den tilbake. Må være litt streng her når det er snakk om såpass mye penger.


Til slutt har vi denne kjolen fra Ellos (link HER). Fullpris er 1299 kr, men jeg hadde en god rabattkode så den kostet meg 779 kr, som er en mye bedre pris!

Ellos kjole Joelle Kjole Bari

Dette er nok den kjolen jeg har bestilt som jeg er mest skeptisk til. Jeg falt fullstendig for den da jeg så den, men jeg er usikker på om den er like fin i virkeligheten. Kanskje den blir litt "posete" på meg, uten den strukturen jeg ønsker? Den har vært ut og inn av lager hele tiden, og plutselig fikk jeg tak i den, så da tenkte jeg at jeg må gi den en sjanse - for jeg får den jo ikke ut av hodet. Dessverre var det kun én igjen, i en størrelse større enn jeg kanskje kunne tenkt meg, så det er jo heller ikke ideelt, men siden det er snøring i livet er det ikke sikkert at det er så ille. Jeg er veldig spent, men også forberedt på å sende den tilbake.


Nr 1, nr 2, nr 3 eller nr 4?



Hvilken synes du var finest?




Hvorfor annonse? Innlegget inneholder en eller flere annonselenker som gjør at jeg kan få betalt om du velger å kjøpe noe på nettsiden. Det spiller ingen rolle for deg og opplevelsen av siden eller kjøp hos nettbutikken, men man er pålagt å opplyse om at det er annonselenker og da må det også merkes med "annonse" for at det skal være tydelig nok. Innlegget er skrevet på eget initiativ av meg, og jeg har ingen direkte avtale med nettbutikken utenom annonselenken.

bottom of page