top of page
  • Forfatterens bildeVictoria Vendela

Høstmote: Fine klær jeg ønsker meg

annonse


Det er så mange fine klær i butikkene nå, og jeg har en spesiell kjærlighet for høstmoten. Lag på lag, strikk og cozy klær. Jeg får lyst til å fornye hele garderoben når jeg ser alt det lekre som er på nett og i butikker, men jeg prøver å holde litt tilbake - jeg har så mye fint fra før! Likevel, et plagg eller to kan vel ikke skade... Uansett, her er det jeg kunne tenke meg å kjøpe akkurat nå (klærne er linket under bildene).


Rosa strikket genser fra Lindex // Strikket cardigan i mohairblanding fra Lindex



Kåpe med fuskepels fra Bubbleroom // Kåpe i blazerdesign fra Bubbleroom



Strikkegenser i mohairblanding fra Lindex (kommer i fire farger til) // Kremfarget strikket genser fra Lindex (finnes også i rosa)



Klassisk, stilren kåpe fra Bubbleroom // Kåpe i ullblanding fra Selected Femme på Bubbleroom





Hvit genser med søte ermer fra Bubbleroom // Blålilla genser fra Bubbleroom



Stilig sett - minner meg om Gossip Girl! Kan kjøpe og bruke delene hver for seg, eller kjøpe hele settet! Du finner jakken på Bubbleroom her og skjørtet her.



Stilig blå bluse fra Selected Femme på Bubbleroom // Søt grønn genser fra Bubbleroom



Stilren genser fra Bubbleroom // Fargerik genser fra Bubbleroom



Og så fort høsten kommer, ønsker man også å være inne og kose seg i søte koseklær!

Kosesett fra Juicy Couture på Bubbleroom - hettejakken finner du her (mange flere farger å velge i) og buksen finner du her (velg også blant flere farger)




Hvis man ønsker noe litt rimeligere enn Juicy, er denne også veldig søt!

Rosa sett fra Bubbleroom - du finner jakken her, og buksen her



Så mye fint! Jeg liker godt at høstmoten både kan være stilren og klassisk med nøytrale farger eller jordfarger, men også nydelige blåfarger, sterk rosa eller grønt - og flere farger. Personlig er jeg svak for ulike blånyanser og rosa. Noen ganger savner jeg mer tidløse plagg i garderoben - det kan bli litt mye farger til tider, og da kan det være vanskelig å kombinere plagg. Den todelte genseren over her i svart og beige hadde vært veldig fin til garderoben min! Jeg må tenke på det, og enn så lenge får jeg bare vindushoppe. Det er koselig det også.

bottom of page